Wie ben ik?

Cora van der Beek- de Zeeuw

Al meer dan 30  jaar zelfstandig onderneemster met brede interesses.

Nei kinder therapie, nlp  practioner, master en train de trainer, Healing en Reader, gespecialiseerd in vrouwenstukken, thema’s omtrent leven en dood, afscheid en uiteraard met  het nieuwe begin.

Ik ben  maandelijks actief geweest bij het Essence college bij het geven van Geboorte en afscheidsreadingen en massages. Dit zijn uitgebreide reading, healing en opvolgend een massage op maat door twee vrouwen, gedurende 3 uur wordt je in de watten gelegd met een op maat gemaakte olie afgeronde massage. Ook deze massage kunt u bij  mij  boeken.

Ik gebruik in mijn praktijk een mix van allerlei technieken. Al naar gelang er behoefte is, of ontstaat tijdens het proces. Ik neem uitgebreid de tijd voor je, zonder haast of stress in de tijd.

Ik ben nuchter en praktisch ingesteld, ga graag meteen to the point de diepte in met mensen en houd vooral niet van tijd verspillen…

Energiewerk.

Energiewerk omvat voor mij alles wat leeft waar te kunnen nemen met al mijn zintuigen, geaard, in mijn lijf en volkomen in rust te kunnen readen en healen vanuit mijn hart!

Want alles bestaat tenslotte uit energie!!

Dat betekent ook  voor mij dat  het lezen en waarnemen vanuit het hart en vanuit mijn hele zijn, vanuit respect naar de ander en voor alles wat er op dat moment zich laat zien,  gebeurt.

Dat gaat uiteraard alleen op basis van wederzijds  respect en vertrouwen!!

Favoriete uitspraken:

Geluk is als een vlinder die ongrijpbaar is zolang je erop jaagt,
maar die op je neerstrijkt als je rustig gaat zitten…

(Nathaniel Hawthorne)

Wonderen zijn niet in tegenspraak met de natuur. Ze zijn slechts in tegenspraak met wat we over de natuur weten.

Alle foto’s en teksten zijn  merendeels of uit eigen collectie en voor zover na te gaan was  geplaatst met toestemming van de maker.